English


TP ELECTRIC logo

A TP Electric-et 1989-ben alapították Izmirben, ipari típusú elektromos berendezések gyártására.

31 éves tapasztalatával a török piac egyik legnagyobb villamosipari vállalattá vált. A TP Electric nemcsak a hazai piac vezető gyártója, hanem határozott lépéseket tesz a globális márkanév fejlesztése érdekében. Több mint 50 országba exportál, több mint 20 ágazat számára, több mint 4000 terméket kínál. Ilyen nehézipari ágazatok, mint a finomítók, a hajógyárak, az építőipari cégek, a márvány- és kőbányák. A gyár 2018-ban átköltözött egy 40.000m2-es új telephelyre, ahol egy 12.000m2-es csarnokban folytatja a termelést.

TP Electric célja, igényekhez igazodó, tartós egyben minőségi termékek gyártása. A termelési folyamatot a kreativitás, a kitűnő ár-érték arány és a funkcionalitás jellemzi. Valamennyi termékünk ezeket az elveket követve nyeri el végső formáját, a legmodernebb technológiával felszerelt gépparkokban, ahol intenzív K+F tevékenységek folynak.

A TP Electric vállalati politikájának része a hazai és nemzetközi kiállításokon való részvétel. Ily módon növelve a márka nemzetközi ismertségét.

Európán belül a SEEMIS Kft. a gyár kiemelt partnere, egyben a TP Electric márkanevű termékek magyarországi kizárólagos képviselete. Az ágazatában aktív, a minőségi gyártást népszerűsitő TP Electric, a jövőben is a „megbízható ipari kapcsolatokra” helyezi a hangsúlyt.

Küldetésünk, hogy a piaci igényeknek megfelelő árú, esztétikailag kimagasló termékpalettát kínáljunk vásárlóinknak. Folyamatosan bővülő kínálatunkban lévő termékeink a legmodernebb technológiával készülnek, melyek megfelelnek minden minőségi előírásnak.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!