English


PXF LIGHTING logo

A PXF Lighting 1994-es alapítása óta eltelt évtizedek során meghatározó szereplőjévé vált, a világítótestek és világítási rendszerek gyártója ként az európai világítástechnikai piacnak. A gyár technológiai szempontból korszerű megoldásokra szakosodott, stratégiájában kulcsszerepet kap a K+F és az innováció.

A PXF Lighting világítás vezérléssel és automatizálással kapcsolatos projektekkel foglalkozik, illetve tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt az ügyfeleinek .

Céljuk az olyan magas minőségű termékek előállítása, melyek hatékonyak, pontosak és megbízhatóak.

A PXF Lighting tervezés és a gyártás mellett olyan neves világítástechnikai gyártókat is képvisel a piacon, mint az Ivela, vagy a C-Luce.

A Cég kezdetektől szisztematikusan építette fel belföldi és külföldi forgalmazóinak hálózatát, amelynek aktív tagja, termékeik magyarországi forgalmazója, a SEEMIS Kft. Sikeres együttműködésük a szoros partnerkapcsolaton alapul.

A PXF Lighting tagja a Világításgyártók Lengyel Szövetségének, és a Lighting Europe európai szervezetnek. A vállalatot általános elismerés övezi a piacon, melyet a következő díjak bizonyítanak : "Forbes Diamonds 2010", "Arany tanúsítvánnyal rendelkező lengyel termék" díj, az Év vállalata 2010 kategóriában, "Business Gazelle", "Megbízható Vállalat" és "Őszinte Vállalat" díj.

Kulcsszavunk a minőség, amelynek alapja az EN ISO 9001: 2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!