English

Az alábbi termékek kizárólagos kereskedelmi képviseletét cégünk, a SEEMiS Kft. látja el.

A GTV a világítástechnikai termékek lengyelországi és nemzetközi piacának vezető disztribútora és forgalmazója. Kiváló minőségű fényforrásai, lámpatestei, vészvilágítói és LED termékei a világ számos piacán ismertek és elismertek, így viszonteladói között tudhatja Oroszországot, Angliát, a Cseh Köztársaságot, Horvátországot, Bulgáriát és Magyarországot.

A CHiNT cégcsoport 1984-ben alakult azzal a céllal, hogy Kínában az ipari elektromos termékek vezető gyártója lehessen. Mára a széles termékválasztéka között az energiaátviteli és elosztó berendezések, mérők, épület felügyelet stb. egyaránt megtalálhatóak. A CHiNT a világ legnagyobb alacsony feszültségű elektromos berendezésgyártója

JANGAR S.A. 1961 óta az épületvillamosság ipari és háztartási műanyag termékeinek gyártója. Büszke rá, hogy termékválasztékával a piaci elvárásnak megfelelően tudja a vevői igényeket kiszolgálni. A JANGAR termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, projektek és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

A németországi HÖGERT Technik számára a csúcsminőség mindennél fontosabb. A szilárdság és a tartósság biztosítása érdekében a szerszámok a legjobb és legnagyobb gondossággal válogatott alapanyagból készülnek. A HÖGERT termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

A nemzetközi elismerést és kiemelkedő termékminőséget a kortárs technológia használatán alapuló tradíció biztosítja. 4500m2 területen kap otthont a műanyag fröccsöntő egység, a félkész- és kész termékek raktára, és az öntőszerszám gyártó egység. A termékek csúcsminősége és a termékbiztonság a különböző nemzetközi szabványoknak megfeleltetett gyártással (ESP, CB, IEC, DIN és ÖVE) folyamatosan biztosított.

CA TP Electric 1989 óta a villamos energiaszektor ipari műanyag termékeinek gyártója, több mint 25 éves tapasztalatának köszönhetően, mára Törökországban piacvezető pozícióval büszkélkedik, továbbá elismert márkanévvé vált a világ több pontján. A TP Electric termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, projektek és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

A PXF Lighting 1994 óta lámpatestek és világítási termékek gyártója és forgalmazója. A cég a világítástechnika terén a technológiailag és építészetileg fejlett megoldásokra szakosodott. Stratégiája a legjobb minőség, hatékonyság, precizitás és megbízhatóság megtartását biztosító folyamatos fejlesztéseken alapszik. Számos szervezet tagja és több elismerés büszke tulajdonosa.

Az airRoxy Lengyel, családi tulajdonú vállalat, amely szellőztető elemeket gyárt az otthoni és ipari szellőztetés területén. Szakterületük a ventilátorok, rácsok, szellőztető rendszerek, szellőztető végek és tartozékok gyártására.

A gyártó kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet a termékek magas minőségére, ezzel is biztosítva a hosszú élettartamot. A piaci változások inspirációjának köszönhetően a cégen belüli innováció és termékfejlesztés folyamatos, így nem véletlen, hogy a LED világítás gyorsan fejlődő márkája. Kiváló ár-érték arány mellett kínál környezetbarát megoldást a világítástechnika több területén is.

Széles vevőkör igényeinek kielégítésére megalkotott termékkör a világítástechnika piacán. A minőségre, ezzel együtt a megfelelő ár-érték arányra a gyártó kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet. Termékeit a piacon is jól ismert tápegységekkel és LED chipekkel szereli. A termékfejlesztések során a környezettudatos gondolkodás jellemzi.

Lengyel családi vállalkozásunk 25 éve fejleszti a Living Innovations termékcsaládot ...

Termék
Beszállító
Viszonteladó
Gyártó
KÜLDETÉS

Maximális gyorsaság és pontosság

Célunk, hogy vevőink a megbízhatóság, a precizitás, a minőségi munka és a magas műszaki színvonal oldaláról ismerjenek meg bennünket, természetesen versenyképes árakkal párosulva. Úgy érezzük, akkor nyerünk, ha a vevőnk is nyer velünk. Küldetésünknek érezzük a magyarországi villamossági piac - utóbbi években sajnos megkopott - megbecsülésnek erősítését.

bővebben