English


airRoxy logo

Lengyel családi vállalkozás vagyunk, amely szellőző készülékeket gyárt lakossági és ipari használatra. Szakterületünk a ventilátorok, rácsok, szellőző rendszerek, és kiegészítők gyártása.

Cégünket 2011- ben alapítottuk azzal a gondolattal, hogy javítsuk a levegő minőségén a hétköznapokban. Felismerve a feladat jelentőségét, az első két évet a jövőbeni termékeink kutatásának, tervezésének, kivitelezésének és tesztelésének szenteltük.

Amikor 2013-ban AirROXY néven az első készülékeink megjelentek a piacon, meg voltunk győződve arról, hogy a minőségi alap megteremtése volt a megfelelő választás. Éppen ezért, a mai napig is új termékeket kutatunk, tervezünk és tesztelünk, minden évben tucatnyi modellel egészítjük ki a kínálatunkat. Évről- évre 80% -kal növeljük a gyártási kapacitásunkat, ennek ellenére a panaszok száma továbbra sem haladja meg a 0,1% -ot. A rangos TÜV SÜD'Safety tesztelte termékeinket és az általa kiállított tanúsítvány is alátámasztja gyártmányaink minőségét. Számunkra azonban a legjobb minősítés, ügyfeleink elégedettsége.

Partnereink 3 kontinensen, 40 országban vannak jelen. Évente jelentősen növekszik a számuk, mivel a termékeink gyártása során folyamatos, meggyőző minőségre összpontosítunk.

Milyen az AirROXY?

Innovatív, könnyen összeszerelhető, hatékony, csendes, karbantartást nem igénylő és kiváló minőségű. Globális szinten innovatív megoldásokkal büszkélkedhetünk, ilyenek például a ventilátorok méretéhez egyénileg beállítható, változó lapát-geometriájú turbinák, az egyszerű összeszerelés, a gravitációs redőny vagy a Biovent - a WC-csésze közvetlen szellőzésére szolgáló eszköz.

Cégünkben nagyon családias a légkör, mert tudjuk, hogy a termékek minősége és a felhasználók elégedettsége a csapat minden egyes tagjának munkájától is függ.

SEEMIS Kft. által képviselt hasonló értékrend kellő alapot biztosít arra, hogy a magyarországi piacon rajta keresztül értékesítjük termékkörünket.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!