English

LUMAX - az élet fényesebb oldala

A LUMAX egy gyorsan fejlődő lengyel márka a LED világítás piacán. A márka első termékei a LED-es világítás kereskedelmi alkalmazásának elterjedésével együtt jelentek meg.

Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektetünk a gyártott termékek magas minőségére. Termékeink kizárólag a világ vezető gyártóitól származó LED-ekből és kiváló minőségű tápegységekből készülnek és megfelelnek az Európai Unió irányelvei mentén megfogalmazott szigorú minőségi követelményeknek. Ez biztosítja termékeink akár hosszú évekre nyúló élettartamát. A világítástechnikai piac változásai inspirálnak bennünket, ezért nem csak az új trendek követése, hanem azok megelőzése is követelmény magunkkal szemben. Célunk a minél szélesebb vásárlói igények kielégítése, valamint a környezettudatosság is. ISO 9001 minőségirányítási és ISO14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Cégünk LED technológián alapuló világítási termékek gyártására specializálódott. Kínálatunkban megtalálhatóak a fényforrások, LED panelek, mélysugárzók, közvilágítási lámpatestek, ipari lámpatestek és még sok más. A világítástechnikában szerzett sokéves tapasztalatnak, valamint a beszállítókkal fenntartott kiváló kapcsolatunknak köszönhetően a LUMAX termékeket kiváló minőség és megfizethető ár jellemzi.

1998 óta működünk az európai piacon, a kezdetektől fogva az energiatakarékos fényforrások következetes fejlesztésére fókuszálunk. 2009 óta kiemelt hangsúlyt fektetünk a LED technológia fejlesztésére, számos egyedi megoldást kínálunk környezetbarát világításra. Tevékenységünk során kutatóközpontokkal együttműködve a technológiai fejlesztésre támaszkodunk, miközben tiszteletben tartjuk a természetes környezet védelmét. Üzleti céljainkon túlmenően is hisszük, hogy modern vállalkozásként társadalmi felelősséggel tartozunk bolygónk, természetes környezetünk és az emberek megóvásáért. Ezért forgalmazóinkkal szorosan együttműködve olyan szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek, mint átfogó energetikai auditálás, világítástervezés, valamint a megtakarításokból finanszírozott beruházások pénzügyi támogatása.

A világítástervezés területén felmerülő problémák ismerete és a világítási szabványok gyakorlati alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek akár 80%-os megtakarítást is eredményezhetnek az áramszámlákon, és csökkentik az üzemeltetési költségeket akár már kisebb mértékű fényforrások / lámpatestek cseréjének köszönhetően is.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!