English


GTV logo

A MINŐSÉGI VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

Olyan teret hozunk létre, amely lehetőséget nyújt az ügyfeleinknek arra, hogy vállalkozásukat egyedi tervek és igények szerint építsék fel. Kiváló minőségű termékeket biztosítunk számukra, melyek követik a globális piac legújabb dizájn trendjeit. A GTV fennállásának kezdete óta csapatunkat az a szenvedély vezérli, hogy egyesítsük a részletek finom szépségét a funkcionalitással. Arra törekszünk, hogy termékeink egyaránt harmonizáljanak a lakossági és az ipari belső terekkel, kiváló minőséget kínálva megfizethető áron.

Történetünk

GTV története az 1990-es évek közepén kezdődött óraalkatrészek importálásával. Termékkínálatunk az évek során folyamatosan bővült. Egy kis lengyel vállalatból fokozatosan-az akkori piacon hiánycikknek számitó- bútor kiegészítők és a LED világítás nemzetközi gyártójává váltunk.

Nemzetközi kapcsolatok

Az elmúlt években létrehoztunk leányvállalatokat Csehországban, Horvátországban, Oroszországban és Brazíliában. Jelenleg 40 piacon működünk, Ázsiában, Európában, Amerikában és Afrikában egyaránt. A régió üzleti menedzsment modelljeinek és a jól irányított, ellátási láncok használatával, olyan termékeket tudunk biztosítani Önnek, amelyek megfelelnek a helyi piac követelményeinek.

A legjobb megoldások

Lengyel tőkével rendelkező nemzetközi vállalatként, átfogó megközelítést alkalmazunk a cégvezetés terén, a legújabb globális üzleti modellek alapján. Inspirálunk, szem előtt tartva az ügyfeleink igényeit és a termékek használhatóságát a hétköznapokban. Minden termékünk megfelel az Európai és a globális piaci szabványoknak. Saját K + F részleggel rendelkezünk, ahol szakembereink tervezik és tesztelik a termékeinket.

Együttműködés a partnerekkel

Célunk a lengyel ipar, azon belül a GTV népszerűsítése az egész világon. Ezért választunk megbízható partnereket az üzleti életben is. Európán belül az egyik legnagyobb forgalmazónk a SEEMIS Kft., akinek fontos a lengyel GTV márkanév és a cég termékeinek képviselete a magyar piacon. Hosszú távú kapcsolatokat építünk és fejlesztünk, őszinte párbeszéd és kölcsönös bizalom alapján. Nyitottak vagyunk a dinamikus piaci trendekre, kínálatunkat folyamatosan ügyfeleink ígényeihez igazítjuk. Partnereink minden helyzetben számíthatnak ránk.

Ár / Minőség

Cégfilozófiánk alapja, hogy a kiváló minőségű világítástechnikai termékeket és bútor kiegészítőket nem csak a leggazdagabbaknak kell megtervezni. Olyan márka vagyunk, amely különféle vevői preferenciák figyelembevételével gyártja termékeit, támogatja vevőit az egyedi lakóterük és irodájuk kialakításában, és olyan megoldásokat kínál, amelyek garantálják a tartós minőséget. Követjük a legfrissebb trendeket, melyekben a belső tér egyedi stílusa tükrözi az ügyfél identitását, saját terének elrendezése pedig része a saját énje felépítésének. Küldetésünk, hogy ízléstől függetlenül mindenki jól érezze magát otthonában vagy irodájában.

Széles termékválaszték

Az egyik legszélesebb termékkínálattal rendelkezünk a lengyel piacon. Portfoliónk többek között 8500 terméket, bútor kiegészítőket, tolóajtó rendszereket és világítóeszközöket tartalmaz. Kiemelt figyelmet fordítunk mind a kivitelezés minőségére, mind a tervezés funkcionalitására. Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyeket megbízható magyarországi képviseletünktől, forgalmazónktól, a SEEMIS kft.-től vásárolhat meg. Globális trendeknek megfelelő termékeket vezetünk be, ezzel folyamatosan bővítjük kínálatunkat, felhasználva és nagy hangsúlyt fektetve a környezettudatos megoldásokra.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!