English


CHINT logo

Az 1984-ben alapított CHINT az intelligens energetikai megoldások világvezető szolgáltatója. Aktívan alkalmazza a „4 + 1” ipari szektorok fejlesztéseit, ideértve az intelligens villamos energiát, a zöld energiát, az ipari vezérlést és az automatizálást.

Kiterjedt üzleti hálózattal büszkélkedhet. Több mint 140 országban és régióban, több mint 30 000 alkalmazottal van jelen. Éves árbevétele meghaladja a 11,4 milliárd USD-t.

A CHINT immáron 18 egymást követő évben az 500 legnagyobb kínai vállalat között van. Leányvállalata, a CHINT Electrics az első olyan vállalat Kínában, amely kisfeszültségű villamos készülékeket gyárt, emellett az “ A” kategóriás részvénypiacon szerepel, a Top 50 ázsiai tőzsdén jegyzett társaság között.

Annak érdekében, hogy megfeleljen a modern energia, az intelligens gyártás és a digitális technológiai fejlesztés elvárásainak, a CHINT a „One Cloud & Two Nets” üzleti stratégiát használja. A CHINT Cloud felelős a digitális szolgáltatásokért, mint intelligens technológiai és adathasználati platform.

Az ellátás, tárolás, továbbítás, elosztás és fogyasztás energiarendszerére összpontosítva a CHINT fő tevékenysége a tiszta energia, az energiaelosztás, a big data szolgáltatás.

Ezenkívül a CHINT leányvállalatok magukban foglalják a fotovoltaikus berendezéseket, az energiatárolást, az energiaátvitelt és -elosztást, a kisfeszültségű készülékeket, az intelligens terminálokat, a szoftverfejlesztést és az automatizálást.

Ebbből az óriási kínálatból a SEEMIS Kft. a kisfeszültségű készülékek forgalmazását vállalta fel a magyarországi piacon.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!