English

Rólunk

SEEMIS Kft. 2012. óta van jelen a magyarországi villamossági piacon, mint országos viszonteladói körrel rendelkező nagykereskedő. Szakmai hozzáértés, a szakma szeretete, nagykereskedelmi partnereinkkel már-már baráti kapcsolat kiépítése, továbbá a megbízhatóság jellemez és egyben erősít is minket.

Fontos számunkra, hogy minden beszállítónk hasonló értékrendet képviseljen mint a cégünk, és a termékeikkel szemben támasztott magas minőséget és a kiváló ár/értéket, hosszú távon tudja biztosítani, hiszen a Vevőink is ugyan ezt várják el tőlünk!

Cégünk egyedisége talán abban rejlik, hogy mindig arra törekedtünk/ törekszünk, hogy a hazai villamos ipar igényeire megoldást találjunk, olyan gyártókon keresztül, akik még nincsenek jelen ezen a piacon.

Kezdetben európai gyártók/ forgalmazók világítástechnikai (GTV LIGHTING), és installációs termékeit (TP ELECTRIC, JANGAR) forgalmaztuk, majd az elmúlt években – beszállítói kör dinamikus fejlődésének köszönhetően - további termékkörökkel sikerült a kínálatunkat kibővíteni.(PXF Lighting, HÖGERT Technik, TEHNOLAST, CHINT, AirROXY, COMPUTHERM)

Forgalmazott termékeinkre minimum 2 év csere, de egyes szerszám készletünkre (HÖGERT Technik ) 25 év, vagy akár „Örökélet” garanciát vállalunk!

A felsorolt márkák többségének kizárólagos képviseletét cégünk, a SEEMIS kft. látja el Magyarországon!

Kiszolgálás

Raktárkészletünk átlagosan 98%-os megrendelés-kiszolgálási arányt biztosít a partnereink mindennapos igényeinek megfelelően.

Kiszállítás

Szerződéses partnereink 24 órás díjmentes kiszállítással jutnak a megrendelt termékekhez az ország bármely pontján.

Minősítésünk

A SEEMiS Kft. több éves kitartó munkájának, tapasztalatának és folyamatos fejlődésének köszönhetően, a villamos berendezések és készülékek, világítástechnikai termékek és energia-elosztó berendezések piacán mára már országos hálózatot kiépítve látja el nagykereskedelmi tevékenységét.

Örömmel értesítjük partnereinket, hogy a SEEMiS Kft., az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb partnereként, mostanra már az OPTEN Kft. cégminősítő rendszerének elismerését is magáénak tudhatja.

KKV kategóriában cégünk 2017-óta a legmagasabb, vagyis „A” minősítést kapja, ami azért is megtisztelő számunkra, mivel ezt az értékelést a magyarországi cégek csupán 2,39%-a érte el.

Ezúton is köszönjük partnereink bizalmát.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!