English


HÖGERT logo

HÖGERT Technik márkanevet a minőség, az egyszerűség és a praktikum iránti szenvedély hozta létre. A márkát olyan igényes szakemberek számára tervezték, akik mindennap kéziszerszámokkal dolgoznak. Cégünk szellemisége megjelenik termékeink funkcionalitásában: erre törekednek a HÖGERT Technik mérnökei, akik precizen megtervezik az egyes eszközök minden részletét. Magas hőmérsékleten kovácsolt acél, a termékek gondos lágyítása és edzése, folyamatos minőségellenőrzés, optimalizált logisztikával: ezen tényezők és a kiváló ár / minőség arány különböztet meg minket versenytársainktól.

A termékek

A megfelelő alapanyag kiemelten fontos, ezzel garantálva a tartós minőséget. Kéziszerszámoknál ez a szénacél. A HÖGERT Technik gondosan ellenőrzi acél beszállítóit. Ellátási partnereink a globális ipar óriásai közé tartoznak, akik folyamatosan tudják az alapanyagok minőségét biztosítani. Ők garantálják számunkra, hogy a legjobb alapanyagból készült, széles termékkínálatot nyújtsunk a SEEMIS Kft. vásárlóinak. HÖGERT Technik termékeit a TÜV Rheinland és a VDE-Institue tanúsítja és megfelelnek a Deutsches Institut für Normung - DIN követelményeinek is!

Minőség ellenőrzés

A minőség jellemzi leginkább HÖGERT Technik márkát. A terméktervezés fejlesztéséhez, illetve termékeink minőségének ellenőrzéséhez laboratóriumaink folyamatosan teszteket készítenek és méréseket végeznek. Szüntelenül új megoldásokat keresünk, amelyek megkönnyítik a felhasználó munkáját. Hisszük, hogy egyedi megközelítésünk emelheti a a gyártás színvonalát az egész iparban.

Szolgáltatás

Segítséget nyújtunk termékeink életciklusának minden szakaszában. Szeretnénk, ha elégedett ügyfeleink lennének, akik úgy érzik, hogy preciz megoldásokat kapnak az együttműködésünk révén. Tapasztalt, dinamikus és szenvedélyes szakembereket alkalmazunk, akik megfelelő szakképesítéssel rendelkeznek, az iparág szempontjából releváns tervezési, mérnöki, kutatási és fejlesztési területeken. A HÖGERT Technik termékeket Magyarországon forgalmazó partnerünk a SEEMIS Kft. tudása, elkötelezettsége, biztosíték a magas színvonalú szolgáltatásra. Garantáljuk, hogy termékeink tökéletesen megfelelnek az Ön elvárásainak, és nagyban megkönnyítik a mindennapi munkát.

Legyen partnerünk és látogasson el webáruházunkba!